Våra villkor

Nedan beskriver våra allmänna villkor. Dessa villkor reglerar alla bokningar som görs hos oss via vår webbplats eller via tredje part. För frågor, vänligen kontakta oss på hej@verkstanhotel.se 

1. Bokning

Antal personer, pris, boende och andra produkter och tjänster som ska tillhandahållas av hotellet kommer att anges på bekräftelsen som gästen får efter bokning. 

2. Giltighet av prisavtalet

De överenskomna priserna är bindande för båda parter, hotellet förbehåller sig dock rätten att justera priserna till följd av kostnadsförändringar på grund av höjda skatter och avgifter eller andra förhållanden utanför hotellets kontroll.

 3. Ändringar av bokningar och avbokningar

Vilken typ av avbokningsregler som gäller för din bokning beror på vilken typ av bokning du har gjort – via vår hemsida eller via Airbnb. Kontrollera alltid vilka regler som gäller för din bokning, som framgår av bokningsbekräftelsen. Läs om våra avbokningsregler här:

 

3.1 Garanterat till 16:00

Hotellet är skyldigt att erbjuda ett rum till en gäst fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. Om gästen inte har avbokat bokningen, anlänt före denna tidpunkt eller kontaktat hotellet för att berätta om tidpunkten för ankomst kan hotellet avboka bokningen utan att kontakta gästen.

 

3.2 Avbokning

Avbokning innan tre veckor för ankomst betalas hela beloppet tillbaka. Avbokning kortare än tre veckor för ankomst debiteras hela beloppet. Bokar du via AirBnb gäller deras villkor.

 

3,3 25 års åldersgräns

För gäster som inte reser med sina föräldrar har vi 25 års åldersgräns. Hotellet förbehåller sig rätten att avboka bokningen om ingen giltig legitimation kan uppvisas. Beloppet för de bokade rummen betalas av gästen.

4. Betalning

Du betalar ditt rum i samband med att du bokar ditt rum. Du betalar med kreditkort eller Klarna. 

5. In- och utcheckning

Beställda hotellrum är garanterat redo för incheckning från kl 15:00 på ankomstdagen.  Utcheckningstiden är kl. 12.00 på avresedagen.

6. Ansvar vid skada

Gästen, eller den som är garant för rummet, är ansvarig för skador på egendom till följd av vårdslöst eller oansvarigt beteende från gästernas sida. Vi vill påminna om att alla våra rum på Verkstan Hotel är rökfria. Vid överträdelse av denna regel kommer hotellet att kräva ersättning för extra städning av rummet. Denna kompensation har satts till 2 000 kr och kommer att debiteras från den slutliga räkningen för gästen som anges som ansvarig för rummet.

7. Force Majeure

Händelser utanför detta avtals parters kontroll – till exempel strejk, lockout, brand etc. som gör det omöjligt att fullgöra skyldigheterna enligt detta avtal – ger parterna rätt att häva avtalet utan ersättningsskyldighet.

8. Tvist

Alla tvister som kan uppstå mellan parterna i detta avtal (gästen och hotellet), ska lösas i enlighet med svensklag.